Online kapcsolattartás

Élve a modern kor lehetőségeivel

Tartsa a kapcsolatot dolgozóival online

Az XL-IDŐ dokumentum feltöltésén keresztül a HR-es különféle kérdőíveket, tájékoztatókat, havi bérkifizetési lapokat küldhet a munkavállalóknak.

Azon felül, hogy az XL-IDŐ-n keresztül a dolgozó akár otthonról is igényelhet szabadságot, a HR-es pedig távolról is elbírálhatja, további gyakori helyzetekben is felgyorsul és leegyszerűsödik a kommunikáció.

A munkavállaló online is jelezheti, hogy betegszabadságon van, és igénybe véve az XL-IDŐ dokumentumfeltöltési megoldását még az orvosi igazolást is beküldheti a bérszámfejetési részleg számára.

A dokumentum feltöltés a cég oldalán azt is lehetővé teszi, hogy a dolgozók online megkapják havi bérszámfejtési kifizető lapjukat. Ehhez nincs szükség e-mail-ekhez csatolni a kifizetési lapok másolatát. HR vagy bérszámfejtési oldalon elegendő feltölteni egy dokumentumot az XL-IDŐ-be, s ezután már csak a munkavállalón múlik, hogy mikor kéri le a rendelkezésére álló dokumentumot.

Az Online kapcsolattartás nem csak a HR-es munkaidejét kíméli, hanem a dolgozói elégedettséget növeli, mert a munkavállalók így időben és kényelmesen kapnak tájékoztatást.

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel.: 06 1 2733310

E-mail: info@xl-ido.hu
1161 Budapest, József u. 18.

© 2019. XL-Idő online munkaidőnyilvántartó rendszer