Élve a modern kor lehetőségeivel

Tartsa a Kapcsolatot Dolgozóival Online

XL IDŐ - Online Kapcsolattartás

Az XL IDŐ dokumentum feltöltésén keresztül a HR-es különféle kérdőíveket, tájékoztatókat, havi bérkifizetési lapokat küldhet a munkavállalóknak.

Azon felül, hogy az XL IDŐ-n keresztül a dolgozó akár otthonról is igényelhet szabadságot, a HR-es pedig távolról is elbírálhatja, további gyakori helyzetekben is felgyorsul és leegyszerűsödik a kommunikáció.

A munkavállaló online is jelezheti, hogy betegszabadságon van, és igénybe véve az XL IDŐ dokumentumfeltöltési megoldását még az orvosi igazolást is beküldheti a bérszámfejtési részleg számára.

A dokumentum feltöltés a cég oldalán azt is lehetővé teszi, hogy a dolgozók online megkapják havi bérszámfejtési kifizető lapjukat. Ehhez nincs szükség e-mail-ekhez csatolni a kifizetési lapok másolatát. HR vagy bérszámfejtési oldalon elegendő feltölteni egy dokumentumot az XL IDŐ-be, s ezután már csak a munkavállalón múlik, hogy mikor kéri le a rendelkezésére álló dokumentumot.

Az Online kapcsolattartás nem csak a HR-es munkaidejét kíméli, hanem a dolgozói elégedettséget növeli, mert a munkavállalók így időben és kényelmesen kapnak tájékoztatást.

Használja

Hogyan működik?
Kérje el a bemutató videókat!

Kérdése Van?