XL IDŐ - Felhő Alapú Munkaidő-Nyilvántartó Szoftver Öné 30 év
tapasztalatunk

Az XL IDŐ-vel nem csak tudásunkat, hanem a személyi ügyviteli szoftverek fejlesztésében elért 30 év tapasztalatunkat is az Ön szolgálatába állítjuk. Ezt az online munkaidő-nyilvántartó szoftvert a Servantes Szoftver fejlesztői csapatával fejlesztjük. Mivel nem bíztuk a véletlenre, a jogszabályi alapozásban már a tervezési fázisban segítségünkre volt az Adósziget szakmai háttere.

Hogyan készült az XL IDŐ ? A csapat a törvénykövetési munkatárs vezetésével elemzett minden ide vonatkozó jogszabályt, majd megterveztük a szakmai tartalmat. Közben kidolgoztuk az online munkaidő-nyilvántartáshoz leginkább illő műszaki hátteret és adatbázist. A felhasználó oldali élmény megtervezésébe bekapcsolódott a visszafogott dizájnban is otthonos grafikusunk. Szoftverfejlesztőink gondosan és pontosan hozták létre a felhasználói felületet, melyet könnyen kezelhetőnek, gyorsnak és kényelmesnek alkottunk.

A cél az volt, hogy olyan munkaidő-nyilvántartó rendszert adjunk felhasználóink kezébe, amit könnyen használatba vehetnek, mert a használatához egyrészt nem kell szoftvert telepíteniük, hanem gyors regisztráció után már azonnal használhatják, másrészt olyan könnyen áttekinthető a felhasználói felülete, hogy könnyű megérteni, megszeretni és használni.

A HR-es már a papír alapú nyilvántartás online helyettesítésével is rengeteg időt nyer, azonban nem álltunk meg itt. A szoftvert nem csak HR-esek számára alkottuk, hanem arra is alkalmassá tettük, hogy azok az alkalmazottak is szívesen használják, akik már maguk tartják nyilván munkaidejüket. Ez ismét csak csökkenti a HR-es feladatait.

Ha pedig már egyszer számítógépre került a munkaidő-nyilvántartás, akkor értelemszerű, hogy az XL IDŐ képes a munkaidő adatok feladására bérprogramok számára.

Természetes, hogy a cégek létszámától és összetettségétől is függ az, hogy idáig Ön mennyi időt töltött a munkaidő-nyilvántartással. Ezért pontosan nem mondhatjuk meg, de akár 100 órákban is mérhető az Ön és munkatársai időmegtakarítása, amit az XL IDŐ-vel elérhet.

Vegye használatba és mi bízunk abban, hogy nem csak az online munkaidő-nyilvántartó funkciói, hanem a nyilvántartások közérthető és esztétikus megjelenése is örömére szolgálnak majd …, vagyis „nem majd”, hanem mostantól. Vágjon bele azonnal!